Auto Klub SLAVONIJA  

Go Back   Auto Klub SLAVONIJA > Ford > O nama...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 03-05-13, 11:21   #1
svizac
Sinonim™®©

svizac's Avatar

Ime i prezime: Boris Đanić
Automobil: iz firme....
svizac has a reputation beyond reputesvizac has a reputation beyond reputesvizac has a reputation beyond reputesvizac has a reputation beyond reputesvizac has a reputation beyond reputesvizac has a reputation beyond reputesvizac has a reputation beyond reputesvizac has a reputation beyond reputesvizac has a reputation beyond reputesvizac has a reputation beyond reputesvizac has a reputation beyond repute
Default Ford osvojio dvostruku nagradu za dinamiku vozila

Ford osvojio dvostruku nagradu za dinamiku vozila

Na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Vehicle Dynamics International Awards Ford je osvojio naslove Dynamics Team of the Year i Dynamicist of the Year te time postao prvi proizvođač koji je osvojio oba naslova.

Ocjenjivački sud u sastavu od 29 novinara koji prate industriju automobila pohvalio je precizan upravljački sustav i dinamičko upravljanje u čitavoj gami Fordovih putničkih vozila. Fordov odjel za dinamiku vozila osvojio je nagradu za razvoj Fordovih vozila, uključujući novi B-MAX, novu Kugu, Focus ST i novu Fiestu ST.

Fordov specijalist za dinamiku RS vozila David Put – zvijezda videa u kojem se Ford Fiesta ST suočila s legendarnom Fordovom stazom Lommel, osvojio je nagradu za svoj rad na Focusu ST i Fiesti ST.

http://www.autosport.hr/auto-vijesti...inamiku-vozila
www.ska-ing.com
svizac is offline  

Reply With Quote
Old 13-08-21, 19:20   #2
vinko sb
Gost

vinko sb's Avatar

Ime i prezime: Vinko Sabljak
Automobil: BMW M4
vinko sb is an unknown quantity at this point

Imao priliku ST Fiesticu voziti i iskreno jedan od zabavnijih auta kojih sam imao prilike vozit,direktna i agilna,odlican osjecaj na upravljacu,kocnice grizu,mijenjac precizan s pogodenim otporom rucice ni pretezak ni lagan,za svoju snagu ide odlicno i jos ne trosi puno,u svojoj klasi cak i cijenom koliko sam uspio pratit mislim da se ne moze pobijediti paket koji dobijes...to su bili moji utisci sad ovisi od osobe do osobe i skoro sam uzeo jednu za daily voznju..

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules