![]() |
![]() |
#1 |
Sinonim™®©
Ime i prezime: Boris Đanić
Automobil: iz firme....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ford osvojio dvostruku nagradu za dinamiku vozila
Na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Vehicle Dynamics International Awards Ford je osvojio naslove Dynamics Team of the Year i Dynamicist of the Year te time postao prvi proizvođač koji je osvojio oba naslova. Ocjenjivački sud u sastavu od 29 novinara koji prate industriju automobila pohvalio je precizan upravljački sustav i dinamičko upravljanje u čitavoj gami Fordovih putničkih vozila. Fordov odjel za dinamiku vozila osvojio je nagradu za razvoj Fordovih vozila, uključujući novi B-MAX, novu Kugu, Focus ST i novu Fiestu ST. Fordov specijalist za dinamiku RS vozila David Put – zvijezda videa u kojem se Ford Fiesta ST suočila s legendarnom Fordovom stazom Lommel, osvojio je nagradu za svoj rad na Focusu ST i Fiesti ST. ![]() http://www.autosport.hr/auto-vijesti...inamiku-vozila |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Ime i prezime: Vinko Sabljak
Automobil: BMW M4
![]() |
![]()
Imao priliku ST Fiesticu voziti i iskreno jedan od zabavnijih auta kojih sam imao prilike vozit,direktna i agilna,odlican osjecaj na upravljacu,kocnice grizu,mijenjac precizan s pogodenim otporom rucice ni pretezak ni lagan,za svoju snagu ide odlicno i jos ne trosi puno,u svojoj klasi cak i cijenom koliko sam uspio pratit mislim da se ne moze pobijediti paket koji dobijes...to su bili moji utisci sad ovisi od osobe do osobe i skoro sam uzeo jednu za daily voznju..
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|