PDA

View Full Version : BMW 530d power box

chillout
14-05-11, 20:37
Ekipa, imam pitanje tocnije trebam savjet, mogu kupiti jedan power box za bmw 3.0d motore za nekih 50 eura pa me zanima dali je velika razlika opcenito power box za podizanje snage i remapiranja kod "tjunera", znaci recimo ovako, kod Jurisa mogu chipat BMW za 2000 kn a ovaj power box je znaci 400 kn, sto bi vi napravili na mom mjestu?
thx na odgovorima :big_boss:

zoky099
14-05-11, 20:52
na tvom mjestu bi bježao što dalje od p-boxa :)

TOMO-OSIJEK
14-05-11, 22:46
i kod tih kvazi tjunera treba biti oprezan, zasto nebi otisao kod srđana u sm i napravio remap automobila a ne samo upucavanje mape koji dosta ostalih rade

stipa
15-05-11, 01:00
pbox ti je dvosjekli mač, možeš dobit stvar koja hm "kao" radi i možeš dobit stvar za koju misliš da radi, pogotovo ti "no name" boxovi... rade samo kao varalice (ide između pumpe i ecu-a) i pojačava pritisak goriva (nafte) ili interval ubrizgavanja... auto će ti dimit i to ne mora raditi uopće...

tomo ti je dobro rekao trebaš izmapirati auto i doviđenja (jest skuplje ali se isplati...)

ili ako već želiš pbox onda nađi MTM,ABT,SKN i sl. koji na sebi imaju priključeka za pritisak turba i potenciometar položaja gasa... mislim da je to što se performansi tiče jednako nekom boljem chip tuningu/remapu....

chillout
16-05-11, 17:22
thx na savjetima, snimam da odem u SM i remapiram al vidit cu jos, moram dobro razmisliti ;)