PDA

View Full Version : Drifteri u Slavoniji, koliko nas ima???

FormatX
27-04-11, 21:20
Benes?, Valdo?, Thor?, BeX?

tko jos slaze kakav auto za drift? tko ima afinitete i zelju da bi vozio trenirao?

xxxpezxxx
27-04-11, 21:29
Ja imam želju vozit, al tek za par godina ako Bog da,kad se stanje malo popravi.Samo iz gušta nikakva natjecanja...:dada:dada:D:D:D

kile_passat
27-04-11, 22:50
Kile cvik

QxKXXfWr-6w

:uff:D:lol:

FormatX
27-04-11, 22:55
Kile cvik

:uff:D:lol:

jel ozbiljno ili se sprdas kao i inace?
da znam

kile_passat
27-04-11, 22:59
jel ozbiljno ili se sprdas kao i inace?
da znam

zasad se sprdam, vježbam na passatu...a valjda će jednom bit za neka drifterska kola cvik

Dardevil
27-04-11, 23:00
Kile i ozbiljnost? :lol:

gogo
27-04-11, 23:02
jednom kada zaposjednem auto sa posljednjom vucom :)

doVla
27-04-11, 23:25
jednom kada zaposjednem auto sa posljednjom vucom :)

upravo tako!

Vjerujem da si dobar dio nas tako nesto jako zeli, ali nemaju svi bas sredstva za tako nesto... :uff

za sada je sve na zeljama...:doh1:

vedran bmw 525i
27-04-11, 23:29
Ja za sada samo po raskrizjima driftam :-)

pavich
27-04-11, 23:56
kad bude zadnjeg pogona, bit će i drifta... bit će, bit će... :D

tux-scooby
28-04-11, 01:45
Ajde - pa barem kockice nisu preskupe...neka za vjezbu i gazenje se uvijek nadje ;)

stipa
28-04-11, 07:33
ljudi famiju treba oni koji će uskoro driftati ili već driftaju ili planiraju uskoro jer vjerujem da ima neki plan oko toga....

svi bi mi driftali jednog dana ali čovjek za sada ima par ljusi koji to rade ili se uče i sl....

edwin
28-04-11, 08:09
jel se računaju i drifteri u duši?

TOMO-OSIJEK
28-04-11, 10:13
Ajde - pa barem kockice nisu preskupe...neka za vjezbu i gazenje se uvijek nadje ;)

postoji puno razlika u kocki za drift i kocki za plac ,a da nije skupo o je itekako barem ako zelis da bude kako treba

thor
28-04-11, 10:40
ja to samo amaterski u svojoj kocki,kružni tok,i po zavojima,na nekim relacijama spojim lijevi-desni i tak,ništa posebno,ali se moram riješiti kocke,zbog ove jadne situacije...ali jednog dana bi volio voziti drift profesionalno,sanjam o tome već nekoliko godina,međutim za to je potrebno jako puno novaca da se to složi kak treba...a do tad pratim drift scenu na sve strane :)

tux-scooby
28-04-11, 11:45
postoji puno razlika u kocki za drift i kocki za plac ,a da nije skupo o je itekako barem ako zelis da bude kako treba

Ma, svjestan sam ja toga svega - i cijene i vremena i ulaganja da bi se nesto postiglo. Komentar je bio za ove driftere u dusi da se i oni mogu malo poigrati za neku ne preveliku cifru (iako kakva je situacija dns niti jedna cifra nije mala).

m20
28-04-11, 12:53
ja DA

TOMO-OSIJEK
28-04-11, 13:51
ja to samo amaterski u svojoj kocki,kružni tok,i po zavojima,na nekim relacijama spojim lijevi-desni i tak,ništa posebno,ali se moram riješiti kocke,zbog ove jadne situacije...ali jednog dana bi volio voziti drift profesionalno,sanjam o tome već nekoliko godina,međutim za to je potrebno jako puno novaca da se to složi kak treba...a do tad pratim drift scenu na sve strane :)

pa nije valjda toliko lose ,a steta bas

izgleda da slavonija ostaje na famiju,benesu,bexu i valdi

valdo
28-04-11, 14:46

Ma noisu kocke skupe samo materijal koji kasnije treba je skup, moja kocka kosta negdje izmedju 7000-8000e, s tim da imam recimo pocetnicku motorizaciju i trebam jos kavez, patike, rukavice.... - u prijevodu trba jos jedno cca 4000-5000e da bude atomski.

Sto se tice teme naravno da se ubrajam i sudjelujem u svim buducim dogadjanjima kako bi ozivili i stvorili drift scenu u slavoniji.

djarma
28-04-11, 15:12

cvikpamento receno...

m20
28-04-11, 15:33
Ma noisu kocke skupe samo materijal koji kasnije treba je skup, moja kocka kosta negdje izmedju 7000-8000e, s tim da imam recimo pocetnicku motorizaciju i trebam jos kavez, patike, rukavice.... - u prijevodu trba jos jedno cca 4000-5000e da bude atomski.

Sto se tice teme naravno da se ubrajam i sudjelujem u svim buducim dogadjanjima kako bi ozivili i stvorili drift scenu u slavoniji.

da dacvik

kacigae30
28-04-11, 16:38
ja kad i gumu zapalim dodu pa mi prijete sudom :)

Typ_r
28-04-11, 17:29
pa nije valjda toliko lose ,a steta bas

izgleda da slavonija ostaje na famiju,benesu,bexu i valdi
Ček, Ček stan ' stan ' malo , eto upravo slažem kocku sa motorom iz 525i , jes da je dif zvaren al mislim da će ići ono za home i dušu a pista mi je pod nosom .I deri peri .:lol:

HrSupra
28-04-11, 19:11

u našim okvirima nema profesionalnog drifta

kalkan
28-04-11, 19:25
u našim okvirima nema profesionalnog drifta

lani Links team, i Burn team. Ove godine samo Links team ozbiljno.

Profesionalni (sponzorirani) drift polako dolazi u Hrvatsku ( Ne treba zaboraviti na Zax-a koji je do prije par godina dimio po regiji, a sada se vraća kroz gore navedeni Links).

Nije to na razini EU, ali da "polu-profesionalaca" imamo, imamo.

svizac
28-04-11, 20:59
ovi koji nemaju s čime drifftati automatski su se prijavili za fizički rad oko postavljanja logistike za race i drift na pisti :lol:

predrag
28-04-11, 21:03
đanicu ne kenjaj..dodes sam skandale tu pravit hahah

kalkan
28-04-11, 21:11
Formatirani je ovo pitanje potegao s razlogom. Došlo je vrijeme da "slavonski" autosport uzmemo u svoje ruke, a kako su sr i drift ono u čemu sada imamo iskustva, to ćemo i prvo početi gurati.

AKS će početi sa organiziranjem treninga u drift disciplini, čim se smire strasti nakon OSRS6. Fami tu ima ima dosta teoretskog i praktičnog iskustva, tako da će na sebe preuzeti "školovanje".

Napominjemo da ovo neće biti jurcanje i paljenje guma po parkingu, već prilika da se naši novi vozači (Bex i Valdo), kao i stari (Format i Beneš) što bolje upoznaju sa autima i izbruse reflekse. Da ne moraju to činiti na natjecanjima, kao mnogi.

sale
28-04-11, 21:45
bilo je i vrijeme da se pocne s time.prijavljujem se u valdin team!

m20
28-04-11, 21:50
ja imam 2 auta na raspolaganju heheh
pa pomalo
ako treba kakva pomoc vičite

FormatX
28-04-11, 22:31
Formatirani je ovo pitanje potegao s razlogom. Došlo je vrijeme da "slavonski" autosport uzmemo u svoje ruke, a kako su sr i drift ono u čemu sada imamo iskustva, to ćemo i prvo početi gurati.

AKS će početi sa organiziranjem treninga u drift disciplini, čim se smire strasti nakon OSRS6. Fami tu ima ima dosta teoretskog i praktičnog iskustva, tako da će na sebe preuzeti "školovanje".

Napominjemo da ovo neće biti jurcanje i paljenje guma po parkingu, već prilika da se naši novi vozači (Bex i Valdo), kao i stari (Format i Beneš) što bolje upoznaju sa autima i izbruse reflekse. Da ne moraju to činiti na natjecanjima, kao mnogi.

tocno tako, preduhitrio me predsjednik

to je moja ideja jos odavno dok sam kreirao prvi drift forum u hr www.drift-hr.com i dok sam se ucio na natjecanjima i kvalifikacijama
upijao sve informacije od kolega driftera i na sljedecim kvalifikacijama to pokusavao posloziti u drift
nekda me islo nekada nije, nekda je auto isao super, nekada nije itd

sve to stajalo me previse vremena i novaca
te to ne bih preporucio nikome na taj nacin

i bas zato sam voljan nesebicno pomoci svim zainteresiranima za ovaj sport, svojim savjetima i stecenim znanjem

sam ne bih mogao nista, ali uz potporu Kalkana i AKSa, ovo uskoro prelazi u stvarnost i zato sam pokrenuo ovaj topic

cvik

srki
28-04-11, 22:44
:notworthy: za ideju...

stipa
29-04-11, 09:58
znao sam de si to otvorio s nekim razlogom i ovo je prava stvar:notworthy::notworthy:

nadam se da ćeš uspjeti u tome...

nix
29-04-11, 16:49
kad kupim limuzinu tražim sponzora za mašinu i mjenjač pa da roknemo u kupeja da bude zadnju pogon... :dada