View Full Version : DRiFT-HR
http://img171.imageshack.us/img171/9318/hlivoru6.png
iako je ovaj sport kod nas još uvjek u povojima, ipak ima svoje vjerne sljedbenike..
jedan od njih je i naš stari prijatelj, g. Mladen "vezice su moj dobar drugar" Falamić.
Ako vas zanima nešto više, uvjek možete posjetiti..
http://www.drift-hr.com
pozdrav ljudi
zahvaljujem se cjenjenom precjedniku gospodinu Rudolfu na ovako divnom predstavljanju :)
vjerujem da ste svi culi za DRiFT kao "novokomponovanu autosport disciplinu"? sto u HR drift u biti i nije :) jos
Drift je sam po sebi specifican nacin voznje, roditelji ga nevole (postoje cak i kletve medju njima LOL, dabog da ti djete bilo drifter, ili dabog da ti se cerka udala za driftera, ili dabog da ti se sin ozeni za driftera doh1;laugh itd )
uglavnom drift je specifican i po nacinu takmicenja, druzenja, humora, podrske, pomoci jedni drugima, jer nas je malo, svugdje u svijetu nas je malo i svi su otvorenog duha i spremni pomoci jedni drugima
tako na utrkama nije nista cudno da suparnici pomognu jedan drugome popraviti ili osposobiti auto za daljnje natjecanje, jer to je pravi DRIFT SPIRIT, tj duh drifta, tog neshvacenog nacina voznje i nemilosrdnog trganja vlastitih ljubimaca za koje se sve daje
u tom duhu, ja sam spreman pomoci i objasniti svima tko je zainteresiran za DRiFT, sta i kako kada i gdje
nema glupih pitanja, samo postoje glupi odgovori burnruber
pitajte ljudi
Ajde ti meni prepočui nekoliko najjjjjjjjeftinijih vozila kojim se može driftat, a da se mogu nabaviti kod nas. ŠIFRA: ja bi malo trenirao
Hvala
Ajde ti meni prepočui nekoliko najjjjjjjjeftinijih vozila kojim se može driftat, a da se mogu nabaviti kod nas. ŠIFRA: ja bi malo trenirao
Hvala
za malo treniranja, kupi sierru 2.0 ili kakovu bmw kockicu sa ok motorom i zavari diff ili stavi speru, dalje sve ide samo
za malo vise treniranja cemo raditi na ovjesu itd ;)
znači cca 1000 eura za start, ako sam dobro skontao.
znam decke koji su kupitli sierru za 100eura, istina bez papira, zavarili diff i udri
ja sam ju vozio, treba samo sloziti ovjes i auto za pocetnika odlican
da si prije dva mjeseca izrazio želju, poklonio bih ti jednu za učenje.. jump;
Pa onda OK. Ajmo ovako. Imam želju, ali nemam puno novaca. Pa ako nekom nešto naleti, javite. Kupiću, pa da se malo igramo. Ma bez papira, imam ja jedno stovarište repe blizu Dalja, pa bi se moglo trenirati.
Pa onda OK. Ajmo ovako. Imam želju, ali nemam puno novaca. Pa ako nekom nešto naleti, javite. Kupiću, pa da se malo igramo. Ma bez papira, imam ja jedno stovarište repe blizu Dalja, pa bi se moglo trenirati.
sram te bilo, imas drift poligon doma i sutis, brzo izmisli neki rostilj i zovi nas da isprobamo to :)
super, drago mi je
ako naletimo na nesto vicem ;)
btw auti.hr u ruke i listaj
A čuj to nije drift poligon za vas. Jer je problem doći do njega. Nazali se cca 2 km on asvaltirane ceste. Znači deri kroz njive. A bio sam prije jedno mjesec dana tamo i razočarao se, sve je u korovu. Kad nisam imao auto biciklom sam tamo išap, prvo povlačenje ručne, paljenje guma i ostale gluposti sam tamo učio. A ovi današnji klinci ko zna di su i to je sad sve u korovu. daleko od ljudi, policije ceste, e da jedino što pruga prolazi pored toga, i naiđe vlak 2 puta dnevno :D
A čuj to nije drift poligon za vas. Jer je problem doći do njega. Nazali se cca 2 km on asvaltirane ceste. Znači deri kroz njive. A bio sam prije jedno mjesec dana tamo i razočarao se, sve je u korovu. Kad nisam imao auto biciklom sam tamo išap, prvo povlačenje ručne, paljenje guma i ostale gluposti sam tamo učio. A ovi današnji klinci ko zna di su i to je sad sve u korovu. daleko od ljudi, policije ceste, e da jedino što pruga prolazi pored toga, i naiđe vlak 2 puta dnevno :D
steta...
ali to nije razlog da mi nemremo bacit rostilj u Dalju :D
Definitivno. Dalj - Borovo,roštilj. Ideja je prava, ma možda neđem i neku lokaciju za malo zezanja. Uglanom poradiću na tome ;laugh
Definitivno. Dalj - Borovo,roštilj. Ideja je prava, ma možda neđem i neku lokaciju za malo zezanja. Uglanom poradiću na tome ;laugh
that is what I call real DRiFT Spirit! clapburnruber
Jes vidio, a nisi se ni nadao yahhho_ ček sad da se SOVA aktivira. Mžda čoek ima idej za lokejšn. Kolik prostor treba za drift poligon. Imam neke lokacije na umu, samo moram provjeriti dimenzije i stanje asfalta blind1
Jes vidio, a nisi se ni nadao yahhho_ ček sad da se SOVA aktivira. Mžda čoek ima idej za lokejšn. Kolik prostor treba za drift poligon. Imam neke lokacije na umu, samo moram provjeriti dimenzije i stanje asfalta blind1
aaaa cim vise tim bolje, ali neke osnove se mogu uciti na na min 20x20, al to je skroz min
oooke :)
Hmmmm. pa to nije puno, mislim da postoje i veće površine, ali moram otići ovih dana da vidim u kakvom su stanju. Al roštilj negine, to ćemo riješiti bez problema.
parking u Borovu...tamo di "driftamo" zimi....na ledu....tamo je super za tako nešto....jedino imaju malo veće bankine...pa jel...busted
Neznam jel rupavo busted Ništa zaroštiljat, pa se provozati burnruber
znam malo bolju od tebe jer ima 1 km neasvaltirane ceste poljo aedrom u dalju heheheheehhe ali tamo jedino ti i ja s kozama možemo doc oni nema šanse
znam malo bolju od tebe jer ima 1 km neasvaltirane ceste poljo aedrom u dalju heheheheehhe ali tamo jedino ti i ja s kozama možemo doc oni nema šanse
aaaaa saa prikolicom? punk;
e, a kvalitetan drift brzo i kvalitetno rješava korov :D
Vidim ja da će biti drifta po Dalju. Taman dok izbegneš svih 150 policajaca, imaš pravu stazu burnruber
Vidim ja da će biti drifta po Dalju. Taman dok izbegneš svih 150 policajaca, imaš pravu stazu burnruber
daljac ne laži:bruce_h4h::bruce_h4h::bruce_h4h: ima ih samo 100 u daljskoj policijskog upravi:blind::suicide2[1]: heheheh
50 + ili - zar je bitno :bruce_h4h:
50 + ili - zar je bitno :bruce_h4h:
bitno je:hunter[1]:
u sljivancima na pisti :bye1:
Ajd javi, kad treniraš, da naiđem malo, pošto nisam stigao u Šljivoševce. Pa da vidim uživo kako to ide burnruber
Ajd javi, kad treniraš, da naiđem malo, pošto nisam stigao u Šljivoševce. Pa da vidim uživo kako to ide burnruber
nije bad ;)
bit ces obavjesten, ali i svi drugi, biti ce DORI SKOLICA po stageovima, jos pravim plan, biti cete obavjesteni :naughty:
Ovo je za svaku pohvalu :notworthy:
Pozdrav Daljac eto i ja se navuko na DRIFT . Nabavio pilu BMW kockicu , kaže FormatX -DOBRAAA , je mal više koštala al je motor 2,5 zavario sam DIF i sad ideeee . Dobro je što mi je pista iza bašće ali sada ima jeno 100m malo blata no to nema veze, može se dojti do nje.I tako ja nekad , nekad odem vježbat jer sam dobio zadatak od tićera šta da prvo uvježbam. Ide to samo treba guma , goriva i vremena.Vidim da će tićer imat pune ruke posla dok nas obuči,al nek bar če nas biti više
O da, Drift era tek počinje kod nas :)
ajmo braco, vrijeme je darivanja, darujte sami sebi kakvu drljalicu :D
i ubrzajte sa time jer ce biti zanimljivo
snjeg samo sto nije, a to je idealno za ucenje drljanja
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.