View Full Version : Subota, 18.10.2008., grupnjak
Ajmo, ovu subotu jedan grupnjak..
Malo se družiti.. da nam opelaši sviraju i tak.. Pinči će to riješiti..
okupimo se negdje di svi stanemo.. omv trpimirova/parking billa.
u 15h.
ako ne bude kiša..
da podjelim ove majice, da ažuriramo popis članova i tak..
http://img396.imageshack.us/img396/8474/070620081532hl5.jpg
Možemo se parkirati na parkingu kod Bille i ako bude kiša svi pravac u Macdonlads haHa-:jajca
Ako budem bio u mogućnosti, naiću oko 15 u grad, ali ništa ne obećavam. Imam problema sa strujom u žući doh1
pa ne bi trebalo sutra biti kiše jump;
Pinči je riješio da nebude kiše..
Lako za Kishu , oce biti majica napokon :) :D :D ?
Pinči je riješio da nebude kiše..
pinči majstor :D
znaći u 15h na omW sjenjak-bila
Tako kazu :). Evo krecem.
kako je bilo?? nitko nista ne prica
ja sam dosao do valpova, gdje mi je za sada jos iz nepoznatih razloga izletio cep iz kartera i zalio sam cestu uljem :(
sva sreca na vrijeme sam ugasio motor tako da nema steta po njega...
samo dusevna bol
Bilo super. Našli se na Billi a onda otišli preko malo se slikat, popuniti prostupnice, podijeliti majice..... U jednom trenutku ako se ne varam izbrojano je oko 20 automobila ( uglavnom sve BMW ) ;laugh Bilo puno ljudi i kasnije cuga na dobrom starom Čepinskom Omv-u.
Bilo nas je podjednako Opela i BMWea, Nato, moras izabrat neku stranu, a ne u Renault-u :D
ne zaboravite i moćni ford :D
TOMO-OSIJEK
19-10-08, 11:09
bilo super
nekih 21 auto ako se ne varam,22 sa džipom
Bilo super,Elvis čekamo slike yahhho_
Evo pinci bas sad radim na njima, jos jedno 45-50 minuta i mislim da ce biti online ;).
Nato, ti možeš samnom u nesvrstane, Biće nas više od Opela i BMW-a zajedno :)
Ma kontala se ja preparkirati da ne kvarim sliku jer sam stvarno bila uljez ;laugh al onda počeli stizati Opelaši pa mi bio isti klinac. A i Milić nam se može pridružiti. ;laugh
BMWi su možda nekom bolji i ljepši, ali Opeli su definitivno glasniji :D
iako su dečki štedjeli svoje akumulatore taj dan :D
da, da.. glasni su samo na forumu..
blind1
da da, meni tuning aku stoji u garazi, posto sam stavio original opelov jer moram na tehnicki!!! Kazu deci da nesmije niti jedan drugi aku ici u auto osim originala jer kao onda gubim garancijudoh1doh1doh1doh1doh1doh1doh1doh1doh1doh1d oh1doh1doh1doh1ddaddaddadda
Izogovri, izgovori i samo izgovori :D :P ;).
A joj šta ćemo raditi u Šljivoševcima,ako treba paliti ćemo i na kablove Astru yahhho_
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.