View Full Version : pomoćć
Molim ak netko zna ili moze da mi pomogne oko nabave maske tj adapter za pioneer 2 din za seat ibizu 6j.. pretrazio sam cijelu Hrv. slao upite nitko nis nema,jedino u Auto Soundu,al cijena je 450 kn i EKRAN od 600 pa na gore
znaci treba mi ovo :http://www.dobar-zvuk.hr/auto_ak/REGENT/radio_adapteri/seat_ibiza_08.html
ak netko zna di i kak da se nabavi bio bi mu zahvalan
ako ne nađeš vidi jel ti tomo može napraviti...
ako ne nađeš vidi jel ti tomo može napraviti...
ma to je najmanji problem ........
phoenix-os
06-07-10, 15:24
jesi gledao mozda kod krese u autoboxu iza katedrale ... ja sam tamo dosta stvari nasao kad mi je trebalo
jesi gledao mozda kod krese u autoboxu iza katedrale ... ja sam tamo dosta stvari nasao kad mi je trebalonema on nista vise
jesi probao preko ebaya ?
provjerio sam ti u 5 trgovina u zg i svijet medija su imali ali više nemaju u ostalima nisu ni imali
ne kužim zašto ne uzmeš onakvu što ima bac(za 1din)i samo neka ti to netko izreže višak i stvar riješena....jer 400kn je stvarno puno
ne kužim zašto ne uzmeš onakvu što ima bac(za 1din)i samo neka ti to netko izreže višak i stvar riješena....jer 400kn je stvarno puno
to mu je za ženin auto, pa mora biti original :lol:
to mu je za ženin auto, pa mora biti original :lol:
aha. ma sad mi je sve jasno! haha
sorry na OT :P
moram onda kod baca prvo iscupati da vidim kak ide to :D,ali je plastika u komadu i pitao sam pa mi je receno da je prekomplicirano da se reze..
danas il sutra ide ovaj iz ng tamo di on nabalja te dijelove pa će vidjet dali imaju
moram onda kod baca prvo iscupati da vidim kak ide to :D,ali je plastika u komadu i pitao sam pa mi je receno da je prekomplicirano da se reze..
Ubodna i deri! ahaahah:dada:dada
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.