PDA

View Full Version : Karcher proizvodi i servis

valdo
15-03-10, 16:57
Dakle stvar stoji ovako, da li vas zanima da organiziram neke popuste za članove kluba, vezano za proizvode iz KARCHER-ovog programa kao što su usisivači, miniwash itd. i popust na uslugu

pa evo ako imate takvih želja molio bih vas da ovdije napišete pokoju pametnu, znači ne ono ima ja, ima moj susjed nego samo ozbiljno zainteresirani za ovakav program da se izjasne

HVALA!!!

Damba
15-03-10, 17:46
evo mene zanima jel ima neki stroj koji izbacuje paru?

valdo
15-03-10, 18:03
malo sam ti se ubacio ali mi se činila primjerena tema pa reko ajd, vidi što ima od proizvoda ima ja ne poznajem asortiman ali sam u grubo bio zapoćeo pregovore o pogodnostima (sezona pranja i glancanja stiže pa reko da pomognemo članovim), znači debenc doo bi bio sponzor i nešto bi se dalo organizirati, za sada nikakav konkretan dogovor nemamo, ali bi htio vidjeti samo da li ima kakvog odaziva da ne idem u pregovore ako nikoga ne zanima.

ako budeš usamljen slučaj otići ćemo tamo pa ćemo dogovoriti što ti treba i da ti se maksimalno izađe ususret ako budeš jedini zainteresiran

GLUMAC
16-03-10, 14:09
ja imam njihov miniwash i možda ću trebati još nešto. U svakom slučaju popust je velika prednost :bis