View Full Version : 5. AMK- HYDRO meet 12. 07.09
kao što naslov kaže .
5. AMK-HYDRO MEET održat če se na avio pisti Šljivoševci :notworthy::notworthy:
Tradicionalno SR sa digitalnim mjerenjem .
ostale auto discipline , ( prijave na licu mjesta) također .
nagrade osigurane
hladno točeno pivo i ostale mokre delicije osigurane
ovaj put i kafe aparat za malu crnu osigurano
klopa - pljeske u lepiji , kotlovina , kobasice , slavonski grah u kotlu
hladovina ispod mnoštva suncobrana a bogami i šator
glazba osigurana
ulaz 20 kn za odrasle
djevojke 10 kn
djeca do 10 g ne plačaju
AKS ne plačaju ulaz sa iskaznicama
Vukovarci ekipa ne plača ulaz
Startnina se ne plača
Prijave od 10h do 15h
Početak SR -15 00 -naj taman
Dobru i ugodnu zabavu na meetu želi Vam AMK-HYDRO !!! :bye1::bye1:
CESTA NIJE PISTA !!! :no::no::no:
vidimo se!!!!!!!!cvikcvik
Deeee ko može prebaciti ovu obavijest na ostale forume , nek slobodno baci - ima piće . :D
vidimo se tamo... Nadam se da me nece opet zezniti ovi iz firme kao za Jankovac...
a za bosance jel ima ulaz? :D salaaaaaa
ti ne mos nigdje uci!! :P
Jedino ako imas VU table hahha:dada:bleh:
pa i ja spadam tu zeeemo
Jedino ako imas VU table hahha:dada:bleh:
imam ali su mislim zabranjene stare su oko 15 god ;)
ima nas koji još nemamo iskaznice a članovi smo jel prolaze majice????;)
ja nemam ni majcu ni iskaznicu :lol:
ima dosta nas članova a nismo još dobili iskaznice
da, ima dosta vas članova čije iskaznice se vozaju u autu već mjesecima.. :D
kontam da ćemo poštom to slati..
Može kiti expresom?!?! :D ja još čuvam uplatnicu!!!
Da spomenem da je i totalno nova stranica u funkciji pa pogledajte
netko će se tamo i vidjeti u galeriji....:dancesmall::dancesmall::dada:bye1::na ughty::lol::D:D
Srki zaj... si me a bas sam se ja htio ogrebat za cugu. :D
kasnis :lol::lol:
damire sta bi bilo AMD slavonija??
naravno da dolazim, vidimo se :bye1:
Ajmo se mi vratit na temu koja je prvobitno napisana u vezi SR 12.07.09
hoce li staza biti skracena ili ce biti 402m???
hoce li staza biti skracena ili ce biti 402m???
To bi se htio dogovoriti sa svim prijavljenim vozačima na brifingu prije starta, pa kako većina odlući . Jel to OK ??
cemo se mi opet sastati na omvu pa u koloni ili??? Baranjac pazi na kamione u tom slucaju da neprodjes ko zadnji put... :D
a mogli bi svi grupno ici sa omv-a na cepinskoj
kum i ja stižemo :D
:thumbsup: :superman[1]:
cemo se mi opet sastati na omvu pa u koloni ili??? Baranjac pazi na kamione u tom slucaju da neprodjes ko zadnji put... :D
:unsure::shutup::wavetowel2[1]:
Ja vjerojatno radim ako ne uspijem naći zamjenu :D
Ja vjerojatno radim ako ne uspijem naći zamjenu :D
+1 Al vidićemo još možda se nešto skemija.
ok može vrijedi ja sam za da idemo svi zajedno
jedva cekam............vidimo se................
dolazim dimit sa lokomotivom :lol:
dolazim dimit sa lokomotivom :lol:
:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
i konačno seleni!!! :lol:
i konačno seleni!!! :lol:
...100% možda :lol::lol::lol:
...100% možda :lol::lol::lol:
stavit cu ih kao privjesak ključeva od opla da nezaboravim :lol:
Da u slučaju da pada kiša ili nešto ???? onda se odgađa ili ???
1. Pa mislim da svi imaju brisače .
2. netko će pitat -a šta ako bude jako sunce
3. bit će suncobrana a u slučaju kiše kišobrana .
4. nema odgađanja !!!!!
5. JOŠ 10 DANA
...malo je glupo, a jel postoji mogucnost da se na onom spustanju di se silazi na pistu naspe malo sljunka...jel samo to je malo zaj...slomio sam ralicu prosli put...
...malo je glupo, a jel postoji mogucnost da se na onom spustanju di se silazi na pistu naspe malo sljunka...jel samo to je malo zaj...slomio sam ralicu prosli put...
Moguće je , ali bitno je pod kojim kutom ulaziž i nema zapinjanja .
Moguće je , ali bitno je pod kojim kutom ulaziž i nema zapinjanja .
...ajd dobro, moze i tako...jos se dogovorimo prije dolaska...ali hvala...cvik
kvescn;ocel biti sta od DBdraga?
u Osijeku sam taj vikend pa možda i ja svratim... :x5
na ovo ce se ici :) nadam se da ce SCC se skupiti pa ici skupa :D sam ovo puta neperem auto prije susreta :D da nepostaen opet sivi ;)
na ovo ce se ici :) nadam se da ce SCC se skupiti pa ici skupa :D sam ovo puta neperem auto prije susreta :D da nepostaen opet sivi ;)
Nema prašine ovaj put na pisti - oprana je dobro :D BOŽJA VOLJA :notworthy:
Nema prašine ovaj put na pisti - oprana je dobro :D BOŽJA VOLJA :notworthy:
ma lego put do piste :bruce_h4h::bruce_h4h: po onoj prasini :beee:
jojjj stvarno ste super ekipa samo sam informativno pitao u slučaju kiše znači nema odgode:dada:dada:dada:dada
eto vidimo se:superman[1]:
ma lego put do piste :bruce_h4h::bruce_h4h: po onoj prasini :beee:
pa šta je to par sto metara mora se auto i na to priviknuti .
Navodno čujem iz pouzdanih izvora da če se ta cesta ukoro asfaltirati , joj miline . :bleh:
jezik pregrizao, jel nije ta gamad dovoljno padala zadnjih 10 dana, a i ima jos cijeli tjedan da istrese tu vodurinu s neba, i onda nedjelja cista, suncana, topla i samo GAS GAS GAS... he he :D:D:D
Evo danas nabavljen i šator oko 30m ladovine više + sucokrani ili kišobrani.
ŠTA MISLITE ZAŠTO SE ZOVEMO HYDRO ????? :a116:
ako i zapada bit ce malo losija vremena i sta sad... Pa zar ste od secera da ce vas kisa rastopiti!?
ŠTA MISLITE ZAŠTO SE ZOVEMO HYDRO ?????
Ja sam mislio da jos furate parne strojeve pa je zato Hydro. :dada
Ja sam mislio da jos furate parne strojeve pa je zato Hydro. :dada
nije :020 al si bio blizu :lol:
pa šta je to par sto metara mora se auto i na to priviknuti .
Navodno čujem iz pouzdanih izvora da če se ta cesta ukoro asfaltirati , joj miline . :bleh:
a miline li..... :D e da stavite PUTOKAZ da nebi Ivica ope u polje oso :dada:dada
ma neće padati bit će sunca da ćemo umirati od vrućine:dada:dada
ma neće padati bit će sunca da ćemo umirati od vrućine:dada:dada
ima piva ima piva :dada ima sucobrana :dada ima šator VELIKI :dadaima ventilatori :dada a ak treba i ringišpil samo recite :dada, ima piva ima piva :dada:dada:dada:dada:dada:dada:dada:dada:dada:dada :dada:dada:dada:dada:dada:dada:dada:dada:dada
ima piva ima piva :dada ima sucobrana :dada ima šator VELIKI :dadaima ventilatori :dada a ak treba i ringišpil samo recite :dada, ima piva ima piva :dada:dada:dada:dada:dada:dada:dada:dada:dada:dada :dada:dada:dada:dada:dada:dada:dada:dada:dada
pivo i brzine bas i neidu zajedno...:)
pivo i brzine bas i neidu zajedno...:)
potpis
po dosadašnjim iskustvima, oni neznaju drugačije :lol:
typ r jel se rijesio prilaz pisti, jer zadnji put kad sam bio malo sam zapinjao za onu kaldrmu..
ja bi drage volje dosao al ako nemogu autom na pistu onda nebi ni dosao...
typ r jel se rijesio prilaz pisti, jer zadnji put kad sam bio malo sam zapinjao za onu kaldrmu..
ja bi drage volje dosao al ako nemogu autom na pistu onda nebi ni dosao...
Za sada će biti poravnano sa DAKIĆEM ali kao što sam rekao Naša općina ide u asfaltiranje tog dijela . Ima velikih planova ali , ali , vidjet ćemo šta če od toga biti . No uglavnom imamo podršku naše lokalne vlasti tj. Opčine Magadenovac i to nam puno znači .:notworthy:
joŠ tjedan dana
do
street race
mene zanima zasto su ti raceovi uvijek nedjeljom????
kak je u mirkovcu lijepa bila subota i gotovo
mene zanima zasto su ti raceovi uvijek nedjeljom????
kak je u mirkovcu lijepa bila subota i gotovo
najbolje je nedjeljom poslje nedjeljnog ručka.....subotom neki rade pa nemogu doć ko ja npr za mirokvac radio i nisam mogo,a tolko se veselio
najbolje je nedjeljom poslje nedjeljnog ručka.....subotom neki rade pa nemogu doć ko ja npr za mirokvac radio i nisam mogo,a tolko se veselio
i meni vecinom bolje odgovara nedjelja...subotom mnogi rade, a i ako ne rade vecinom se imaju za obaviti poslovi koji se nisu stigli napraviti preko tjedna...nedjelja je ok :thumbsup:
meni je svejedno, ja sam na godisnjem...:D
meni je svejedno, ja sam na godisnjem...:D
a pa lijepo, samo trljaj sol na ranu:a116::a116:
a pa lijepo, samo trljaj sol na ranu:a116::a116:
to je meni moja borba dala...:lol::lol:
mislim da je ipak bolje nedjelja... makar da je sada i nedjelja radna...
Pa ja i tu nedjelju radim do 15.oo ako ne uspijem naći zamjenu.A mene još prošli puta na odlasku shaltala policija na tom prtenom putu.Ono kao da će me za nešta kazniti (presporu vožnju :lol:)
to je meni moja borba dala...:lol::lol:
mislim da je ipak bolje nedjelja... makar da je sada i nedjelja radna...
ma zeza, ja bio na godisnjem cijeli 6. mjesec
jel tvoja borba tebi dala vise nego meni moja? LOL
Shvatite to kao nogometnu utakmicu . Utakmice su Nedjeljom , jel tako ??
Pa zašto i naša ne bi bila Nedjeljom . LJudi dođu i u miru nakon nedjeljnog ručka onako se odmore gledajući nas - kažem baš kao i na utakmici .
Samo što tamo svi driblaju jednu loptu a ovdje svako svoju .!!!!:thumbsup:
Pa zašto i naša ne bi bila Nedjeljom . LJudi dođu i u miru nakon nedjeljnog ručka onako se odmore gledajući nas - kažem baš kao i na utakmici .
potpis za ovo...
potpis :D
sto se tice placanja? to po autu ili osobi :D
uvijek je islo po osobi , tako da je i tu vjerovatno tako
e da evo nam i daleke vremenske prognoze za nedijelju
http://prognoza.hr/sedam/hrvatska/14317_n.html
to ce se jos bar 15 puta promjeniti do nedjelje...
a valjda ce doci ljepsi dani...
šta se sekirate za kišu?!?!?!?
pada kiša-svježiji zrak-bolja smjesa goriva/zraka-bolje perfomanse auta-male odmah samo vas gledaju
:lol:
a mogli bi svi grupno ici sa omv-a na cepinskoj
Slažem se, usput, ide tko od moje ekipe?
Slažem se, usput, ide tko od moje ekipe?
ja bbi iso ak me vodite posto jos nikog neznam sem Kakia i Ivice :)
ja bbi iso ak me vodite posto jos nikog neznam sem Kakia i Ivice :)
ako ce se ici grupno dodjes do omva i upoznas se sa ekipom... i svi zajedno dalje....
ako ce se ici grupno dodjes do omva i upoznas se sa ekipom... i svi zajedno dalje....mogli bi ici skupa :dada vidim ja jos s ovim svojima :dada:bye1:
Evo jućer mi malo driftali i vozali se , kad ono udari kiša ma pljusak , vode do gležnja na pisti a samo da vam kažem koja milina je po tome vozit - zbilja . Ko nije probo teško mi je opisat taj ugođaj tj isto ko i zimski drift . Nakon pola sata do sat pista suha , eto to bilo jućer . :naughty:
ja dolazim i dovlacim jos 3 covjeka...
kada pocinje race??
[quote=srki;32722]ja dolazim i dovlacim jos 3 covjeka...
kada pocinje race??[/quote
SR počinje u 15 00 a prijave su od 10 00 ali do 15 00 će se sigurno nešto odvijati i z n e n đ e nj e . :bis
e super...
ja krecem iz os oko 1 ...
kad su ostaliu planirati pokret sa omv-a??
[quote=srki;32722]ja dolazim i dovlacim jos 3 covjeka...
kada pocinje race??[/quote
SR počinje u 15 00 a prijave su od 10 00 ali do 15 00 će se sigurno nešto odvijati i z n e n đ e nj e . :bis
<aj pitat cu te i treci put :D
jel se BRPA TAMO??????????????? :lol:
There is a 0% chance of precipitation. Partly cloudy. Mild. Temperature of 26°C. Winds WSW 11km. Humidity will be 48% with a dewpoint of 14° and feels-like temperature of 26°C.
ewo nedjeljne prognoze :D ta uvijek (dosada) bila tocna !!!
There is a 0% chance of precipitation. Partly cloudy. Mild. Temperature of 26°C. Winds WSW 11km. Humidity will be 48% with a dewpoint of 14° and feels-like temperature of 26°C.
ewo nedjeljne prognoze :D ta uvijek (dosada) bila tocna !!!
držmo fige:x2:x2burnruberburnruberburnruber
M L A D E N
07-07-09, 19:35
Ide tko od Našičana? Mogli bi se skupit na Tifonu opet pa svi zajedno gas za Šljivoševce...
a kad cemo se mi skupiti? nedjelja ce brzo a nitko nista ne spominje...
mislim da nam je ako krenemo oko 1 sa omv-a sasvim dovoljno..
ako se netko zeli trkati stigne se prijaviti do 3 i onda u 3 pocinju raceovi...
to je moje misljenje
:) moze i ranije ak ocete ;) sto se mene tiche :D
i ja sam za da se krene oko 1 sa omw-a mislim da nema smisla tamo lapit cijeli dan uostalom zanima nas race zar ne :dada:dada:big:big
tako da može u 1 sat ispred omw-acvik
evo i male nade
Ide tko od Našičana? Mogli bi se skupit na Tifonu opet pa svi zajedno gas za Šljivoševce...
Ja idem svakako. Samo nisam siguran jos tocno vrijeme u koliko sati cu moci ici za Sljivosevce. Mozda budem isao tek oko 17h. Tako da cu ja znat sve u subotu. Probajte dogovorit nesto za Tifon pa ja ako uspijem cu vam se prikljucit. Kazem, znat cu sve u subotu.
jel mi moze itko reci kojim putem je najblize do sljivosevaca?! prema valpovu pa negdje skrenem ili produzim prema beliscu pa onda skrenem ili...?! hvala unaprijed! vidimo se tamo!
odes na google maps i tamo ukucas odakle dokle i sve vidis...
najblize mi se cini da nastavis ravno ono obilaznicom valpovo, pa prodjes belisce i onda jos par sela i imas desni zavoj pored nekog mlina ili sta je vec i tu ides lijevo i onda su sljivosevci blizu...koliko se sjecam na tom zavoju ima putokaz za sljivosevce
ok, hvala ti! vidimo se tamo - ak se ne izgubim... :D
http://maps.google.com/
odes gore desno na get directions i upises odakle dokle i dobijes km, vrijeme i rutu pa si zapisi ako mislis da ces se izgubiti
evo slike
http://www.imagesforme.com/out.php/t582606_untitled.JPG (http://www.imagesforme.com/show.php/582606_untitled.JPG)
hehe, sad nema sanse da se izgubim! :D javi se pa platim pivo kad stignem! :D
vremenska prognoza nam ide na stranucvikcvik
http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam¶m=Hrvatska&code=14279
vremenska prognoza nam ide na stranucvikcvik
http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam¶m=Hrvatska&code=14279
JOJ FALA TI BOŽE eto naša ekipa danonočno gleda u bijeli grah , bacamo pileće kosti kontaktiramo Vakulu ,Sijerkovića i neke pouzdane indijanske poglavice i svi kažu ---BIT ĆE VAM DOBRO VRIJEME :notworthy::notworthy::notworthy::notworthy:
ti neznas citat postove nikako :D
Simple Man
10-07-09, 00:05
ti neznas citat postove nikako :D
Brpat ćemo Ivice ako treba...:lol:cvik
ahhh, jedva cekam da dodje nedjelja:dada:dada:dada:dada
E ovako što se tiće nagrada ovaj put osigurano je 12 zlatnih medalja i to za klase od 12 s do 19 i ostale discipline + nagrade od sponzora koje nisu baš siromašne . Ova najveća ( mogu reči kao olimpijska ) za 12 s nisam siguran da će otiči , osim ako ne dođe cosworth ili kakvo iznenađenje
DB , freestyling burning styling
možda pokušam nešto osvojiti u klasi 19:lol::lol: :naughty::naughty:
a što se tiče db možda i to pokušam vidjet ćemo :aa_baby::aa_baby:
mozda se ipak i ja okusam...
vidimo se oko pola 12. vučem dizelaže i nepokretnine iz slatine :lol:
vidimo se oko pola 12. vučem dizelaže i nepokretnine iz slatine :lol:
ako hoces stat cemo na crtu ja idem sa kiom:bleh:
ako hoces stat cemo na crtu ja idem sa kiom:bleh:
može :lol: :lol: :lol:
diZlo majka...............
Još samo malo:x1naughty;naughty;naughty;naughty;
Dolazim (samo gledati):big
josss par sattttiiiiii :D :D :D
:dada
nedjelja - vidimo seee !!!!:dada:dada:dada:dada
koga nema , stvarno nek mu bude žaooo :beee::beee::beee:
ima zlata po kjasama -12 kom :thumbsup::thumbsup:
Evo mi Opelaši krecemo sada :dada
palim grijače na dizelu i polako palim mašinski pogon :dada:lol:
:dada
nedjelja - vidimo seee !!!!:dada:dada:dada:dada
koga nema , stvarno nek mu bude žaooo :beee::beee::beee:
ima zlata po kjasama -12 kom :thumbsup::thumbsup:
aj da su bila mala slova,pa bi nest reko,al 7dmica,i da procitam da ima 12 zlatnih kajsija... neš ne štima :no:
ima zlata ko kajsija - 12 komada......... :D
evo najnoviji podaci
http://vrijeme.hr/aktpod.php?id=irc¶m=
Znači nema kiše NEMA:dada:dada:dada:dada:dada:dada:dada
Dolazim (samo gledati):big
I ja s tobom:bleh:
:dancesmall::dada
jel ima tko kakav live prijenos sa meeta, kakva je situacija?
medo je u blagom kur.... :D :D :D :D
medo je u blagom kur.... :D :D :D :D
potpis :dada
ko nije bio stvarno nezna sta je propustio!!!!!
Šta smo propustili kad je svaki put isto :D
Šta smo propustili kad je svaki put isto :D
nato ovo je bila zajebancija :020:020:020
bilo je baš kul :lol:
sam što me noge jako bole,ostalo ok
meni bilo dosta dobro , dobra ekipa i zajebanc** i onda bude dobro...
jedina zamjerka je ponuda i trajanje svega toga...mi smo otisli u 8 ,a to je jos uvijek trajalo, to je stvarno malo predugo...
i jedno pitanje, gdje se izgubio onaj hlad sto se spominjao?
:::Bruno:::
12-07-09, 22:21
meni bilo tak tak.. vidio neke ljude, neke automobile i tak... otišao sam malo prije kraja da se ne nađem u gužvi, ali ipak sam uletio u gužvu i to gužvu ljutih seata :huh: bili su me opkolili sa svih strana i mislio sam da će me izgurati sa ceste :bruce_h4h: ali su me zaobišli i nastavili voziti ispred mene... :) ... nakon par minuta svjedočio sam tome da vozači seata ne znaju sa koje strane se vozi po cesti :D ...bilo ih je na desnoj traci, lijevoj traci, a čak i po sredini ceste i to sve u isto vrijeme :lol: :lol: :lol: ...kasnije mi dosadili seati pa sam ih sve zaobišao svojim opelom od 150ks i nisam ih više vidio ostatak puta :burnrubber:
super i pohvala,al steta sto nije bio DB drag :( a coca cole nestaloooooo :D :D mi osli oko 6.....al sam da se bolje organizira parking :D :D mal se po**** dok smo se skontali di stati :D
meni je ovaj put bilo stvarno ok, valjd zato što se ekipa poklopila...
u 8.mj ima da bude još bolje ;)
i noge mi vrišteee kao i swiletove kočnice:lol:
meni bilo tak tak.. vidio neke ljude, neke automobile i tak... otišao sam malo prije kraja da se ne nađem u gužvi, ali ipak sam uletio u gužvu i to gužvu ljutih seata :huh: bili su me opkolili sa svih strana i mislio sam da će me izgurati sa ceste :bruce_h4h: ali su me zaobišli i nastavili voziti ispred mene... :) ... nakon par minuta svjedočio sam tome da vozači seata ne znaju sa koje strane se vozi po cesti :D ...bilo ih je na desnoj traci, lijevoj traci, a čak i po sredini ceste i to sve u isto vrijeme :lol: :lol: :lol: ...kasnije mi dosadili seati pa sam ih sve zaobišao svojim opelom od 150ks i nisam ih više vidio ostatak puta :burnrubber: ccccc to je bil ozajebancijeee :D :bleh: sto nisi blica da oces nas obici :dadacvik ;) pa imas sreche sto ivica nije mal dodo gasa :naughty: al neka makar smo se navozali i zajebavali
super i pohvala,al steta sto nije bio DB drag :( a coca cole nestaloooooo :D :D mi osli oko 6.....al sam da se bolje organizira parking :D :D mal se po**** dok smo se skontali di stati :D
bio je na kraju i db drag... :bleh:
...bas ćunirano...
e netko je spomenuo da ti je moj brat šarao po autu... NIJE garantiram stalno sam bio uz njega i prije meeta sam mu rekao da takve stvari ne radi i da ne dira ničije aute... i sad sam pričao s njim i nije stvarno on... ;) OK???
što se tiče meeta bilo je OK, samo nigdje hlada i bilo je malo jela i bezalkoholnog pića (jel bilo šta osim cole?) ali sve OK!!!
dobro društvo, puno auta najednom mjestu.... OK atmosfera....
sutra poslijepodne stavljam slike od puta i sve s meeta... sad bi dugo trajalo pa neću...
a yebiga da je bar bilo ranije :(
...ma sta ti je, nije to strasno...to po prasini onoj po vratima netko prstom pisao...ali ne znam da je netko spomenio tvog brata...a i cim sam dosao u os, odmah na pranje...:a116::a116::a116:
ma nisam htio da ispadne da je on kad znam da nije...al eto a i ako ostane šta bez obzira tko je znaš ko polira preko qrca....:D:D:D
e netko je spomenuo da ti je moj brat šarao po autu... NIJE garantiram stalno sam bio uz njega i prije meeta sam mu rekao da takve stvari ne radi i da ne dira ničije aute... i sad sam pričao s njim i nije stvarno on... ;) OK???
...ma sta ti, ne znam da je itko i spominjao tvog brata...ugl, nije to nista strasno, to netko prstom po onoj prasini na vratima...a, auto sam oprao cim sam dosao u os, tako je isto...:dancesmall::thumbsup::superman[1]:
...sad sam nesto shebao, prvo napisem i obrise se...ja napisem ponovo...onda se oba podignu...wtf...a to preko qrca, a fogovorit cemo...hihi
...neka netko obrise prvi (146)...
12-07-09, 22:50
ccccc to je bil ozajebancijeee :D :bleh: sto nisi blica da oces nas obici :dadacvik ;) pa imas sreche sto ivica nije mal dodo gasa :naughty: al neka makar smo se navozali i zajebavali
eh... zaboravio blicati, toliko brzo sam vas obišao sve da sam se sjetio blicanja kad sam vam pobjegao več :D (drugi put budem blicao :P )
najjače je bilo to što lega par puta zaspao na trenutke u autu i kad sam vas obišao kaže on "e sad sam se razbudio!" :lol: :lol: :lol:
bilo mi je super samo mi žao što sam morao iznenada otić i nisam mogao vozit race i tako bit najsporiji :lol:
:bye1: evo i mene, bilo je ok!! Cola je bila fina, hambići su bili jedino mali, hehe i put zajeban :D
Imam hrpu slika i par videa, gdje se to može stavit, ako će se stavljat???
:bye1:
:bye1: evo i mene, bilo je ok!! Cola je bila fina, hambići su bili jedino mali, hehe i put zajeban :D
Imam hrpu slika i par videa, gdje se to može stavit, ako će se stavljat???
:bye1:
rekli su preko jutuba...ja isto sad radim na tome =)
13-07-09, 00:40
ja mislim da je svakome izletila psovka iz usta kad smo sa glavne ceste skrenuli na taj prašnjavi put :lol: ...džabe ste prali aute! :D
dobro je ali se puno nekih stvari promjenilo - ja sam tamo bio već dosta puta i u svakom se trenutku nešto dešavalo a sad se dešavalo da se 10 min sluša lika na razglas " auto broj 10 na lijevu stranu", gdje je auto broj deset" i to!!
tooooo looong
al sve u svemu, nije mi žao što nisam potrošio vrijeme na opasne poslove - spremanje čarapa i tako!
Dalibor325i
13-07-09, 07:52
premalo mjesta za aute je bilo i presporo je to sve išlo...Eđedu svaka čast na živcima,ali ja sam osobno bio u klasi 15 sec i ošo sam kuć prije vožnje kad je riknio semafor,nije mi se više dalo čekat,onaj dečko za kompom je sve zabrljo...:D
eh... zaboravio blicati, toliko brzo sam vas obišao sve da sam se sjetio blicanja kad sam vam pobjegao več :D (drugi put budem blicao :P )
najjače je bilo to što lega par puta zaspao na trenutke u autu i kad sam vas obišao kaže on "e sad sam se razbudio!" :lol: :lol: :lol:
ah jesi smjesan,sto nisi stao na crtu?ha?
13-07-09, 13:47
s čime? :D
s čime? :D
Posudio bi ti ja svoju V6-ticu :dada
13-07-09, 14:23
pa ne znam ni jel bi mu i onda bio blizu :bleh: ...ovak sam ih uhvatio nespremne i iskoristio priliku, inaće bi i dalje bio zadnji u koloni :bleh:
pa ne znam ni jel bi mu i onda bio blizu :bleh: ...ovak sam ih uhvatio nespremne i iskoristio priliku, inaće bi i dalje bio zadnji u koloni :bleh:
...ma glavno da si ti njih obisao...cvik:superman[1]:
bilo ok! samo smo se rasbacali ko djubre po vinogradu... dvoje, troje ovdje... dvoje, troje ondje...
mislim da bi bilo bolje da se za ubuduce drzimo na okupu...
meni krepao termostat pa nisam mogao na crtu...
pa ne znam ni jel bi mu i onda bio blizu :bleh: ...ovak sam ih uhvatio nespremne i iskoristio priliku, inaće bi i dalje bio zadnji u koloni :bleh: a sto ti falilo :D bas mo se zabavili na putu :dada:dada a tek snimke i slikanje :bis
13-07-09, 18:59
je je, bilo je zabavno, stalno smo govorili "vid ove luđake!" :lol:
je je, bilo je zabavno, stalno smo govorili "vid ove luđake!" :lol:
e kume mi tak svaki putt :D od snimanja do svega i zajebancije :D ja sa 65 ks predjem 130...pa dodjem do Ivice onda on mahne i gassss :D :D
13-07-09, 19:12
još ja legi kažem "ovaj žuti je sigurno neki 1.2 ili 1.4 motor (moj je 1.6i), u mom rangu je pošto ne pretiče nikoga :lol:
još ja legi kažem "ovaj žuti je sigurno neki 1.2 ili 1.4 motor (moj je 1.6i), u mom rangu je pošto ne pretiče nikoga :lol: 1.9 sdi :D al puste me nekada da ih obidjem :dada:dada al to mene nebrine :D bitna je zajebancija :D a sto bijela ibiza ti je 1.4,crna 1.2,siva cupra 200ks,crna koja je bila ispred mene 130 ks :D ima svega al kad krene zajebancija :D:dada
^^^^^^
Znam ja par sitnica koje treba uraditi na SDI-u pa ces poceti praviti probleme svima do 100KS :dada:dada
Imam Ibizu SDI vec 4god hehe :lol:
al iduci put bilo bi uredu da se organizra bolje parkinzi :D :D sve 5 i vise cole i svega :D
Evo samo da naspomenem da za 09. mj. spremamo još jedan u nizu Street Race na našoj pisti . Nadam se da će svaki daljni biti sve bolji i bolji .
I još nešto nebi ovo nazvao ( kao neki ) obična selska utrka , jer ipak bilo je prijavljeno sve skupa 60-ak vozaća , a posjetitelja cca 1000 .
No svakako se vidimo u Osijeku 02.08.09.
Damire 1000 ljudi :lol:,mislim da si ipak malo pretjerao a auta koji su bili prijavljeni je možda bilo 60 ak ali na db dragu i styleu.
I daj mi samo objasni po kojem kriteriju je ocjenjivan style jer mi još i dalje nije jasno kako je Honda osvojila prvo mjesto pored Tihinog Golfa :no:
Damire 1000 ljudi :lol:,mislim da si ipak malo pretjerao a auta koji su bili prijavljeni je možda bilo 60 ak ali na db dragu i styleu.
I daj mi samo objasni po kojem kriteriju je ocjenjivan style jer mi još i dalje nije jasno kako je Honda osvojila prvo mjesto pored Tihinog Golfa :no:
Ja sam tamo od jutra i toliko je prošlo ljudi + - do naveče . Sve skupa je bilo prijavljeno toliko auta . Što se tiče DB i style-a to je bia ocijena publike .( znači ništa profi , ali nije ni uplata bila profi tj samo ulaznica 20 kn kako tko ,a netko ni to ) Pitanje je sad ,DA LI ZBOG NAGRADA DOLAZE SVI TI LJUDI ili druženja uz minimalnu potrošnju .
Samo da kažem i to da je podjeljeno 10 zlatnih medalja po klasama
10 FAMI poklona i 20 poklona od sponzora auto kozmetike .
Vrijeme je bilo idealno i mi smo zadovoljni odazivom .
A tko hoče prigovarati može nači X razloga , mi to pravimo onako kako možemo najoptimalnije . Eto i vi isto tako i ujek se nađe netko kome nešto ne štima .
Nisam rekao da mi neštima shvaćaš,nego da nije realno ocjenjivan style.A što se tiče 1000 ljudi.Na Mirkovcu je bilo cca 1000 ljudi,jel kontaš ti koliko je 1000 ljudi :lol:.Ali nebitno,samo tako dalje :D:notworthy:
Ma kako bilo da bilo mislim da je većina otišla zadovoljna . Na greškama i sitnicama se uči . Sljedeći event će biti garant bolji .
Zato pozdravljamo sve koji su se odvažili doći u naše malo mjesto i uveličali ovaj događaj svojim dolaskom .
Ja osobno sam zadovoljan :D
...nemam tamo srece, opet sam izlupao auto na rupama i otisla mi klima...tako da...
...nemam tamo srece, opet sam izlupao auto na rupama i otisla mi klima...tako da...
Zahebi nije ti klima ošla zato !!!
Bilo je i puno nižih auta pa nisu ništa izlupali - treba malo i paziti a ne ko grlom u jagode na tih 100 metara zavisi od vozača . DOBRA ISPRIKA NEMA ŠTA !!!
..onak kao prvo nisi ni vidio moj auto, a kao drugo mogli ste barem nasipati malo sljunka tamo prije spustanja...ali uglavnom...ide to...
Hajde, bez natezanja opet..
Makadam do piste u dužini od kilometra je mnogima neugodnost. Zadnji put smo recimo zdravko i ja naletili na jednog vrlo "pametnog" vozača teškog traktora koji vučući dvije prikolice namjerno punim gasom protutnjao tik pored nas, ne htjedovši sačekati 10sec da skrenemo na cesticu lijevo prema pisti. Spušten auto jednostavno mora zapeti na nekoliko mjesta, al zato se ide 5 km/h pa nema većih problema.
Ali bilo kako bilo, to se mora uzeti zdravo za gotovo. Nekom odgovara, nekom ne. Tako će ljudi i dolaziti, odnosno tako dolaze. A brojke "od oka" su uvjek bile vrlo varljive.
bio sam 2 puta i bilo mi je super vidimo se i u 9 mjesecu
;) zato ljudi vozite Citroën sa hidraulikom :D i nema problema!!
i daj zdravko sljedeci puta pripremite vise jela i pica...pogotovo pljeskavica i kole...i ako moze normalne pljeske, a ne mini ... hvala
ajde ljudi nećemo sad tražit kritike...
da je bilo propusta bilo je, bilo pa prošlo... drugi put će popravit to nadam se...:D
samo neka bude okupljanja i meetova i bit će sve ok...
od svih kritika (hrana, piće, duljina staze, ocjenjivanje...itd) mene je najviše pogodio prilaz do piste i to što nas nisu pustili da idemo preko piste već po onom putu.... ):no:
a meni sve 5 :D ja si ponesem od doma vode...popijem tam koju cugu :D nagledam se svega i svasta :D zaprasimi se auto :D netrkam se...naslusam se dobre mjuze (od ivice) volim pogledati Šarca kada se trka :D i tako! A kritike ostaju iza jer bude uvijek dobro drustvo i zezancija :D
a meni sve 5 :D ja si ponesem od doma vode...popijem tam koju cugu :D nagledam se svega i svasta :D zaprasimi se auto :D netrkam se...naslusam se dobre mjuze (od ivice) volim pogledati Šarca kada se trka :D i tako! A kritike ostaju iza jer bude uvijek dobro drustvo i zezancija :D
1. Pa o tome ja govorim cijelo vrijeme , i tako će biti i nadalje .
2. Što se tiće pljeski tip se bojo naručit više a veličina -pa idući put čemo dati Šarcu da ih malo razvalja .
3.manjak kola, e tu sam ja zabrljo kod naruđbe , mislio sam da će više ići pivo ( Cvik jel tako ? ) .
4. Mjuzu pušto Stjepan
5. Pa voditelja EĐU mi niko ne spominje - a bio je glavni
6. Pista je takva kakva je i dalje ćemo se mi voziti na njoj
7. Pouzdano sam čuo da se taj dio ceste uskoro asfaltira , pa do tada se strpite i oprez pri dolasku
8. ni nadalje ne želimo komercijalizirati naše evente !!!
9. kritike primamo bez ljutnje
10 hvala na strpljenju ...
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.